Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Salon Mayo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii Cosmetica barbati la Salonul Studio Mayo
10 lei
Brand
Cosmetica/epilat barbati
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
A durat ceva timp pana sa fie nevoie de parfumuri masculine, creme si make-up-uri dedicate lor pentru ca vremurile in care barbatii reuseau sa se descurce doar cu un sapun de barbierit s-au dus de mult.
Deodorantele, cremele si parfumurile au devenit articole nelipsite din dulapiorul lor cu cosmetice. Barbatii s-au emancipat in acest domeniu si acest lucru se observa cu usurinta in faptul ca frecventeaza destul de des saloanele de infrumusetare pentru a-si face manichiura, pentru tratamente faciale sau pentru masaj de relaxare sau tonifiere.
Multe dintre produsele tipic masculine au diferite nume desi ingredientele lor se regasesc si in produsele utilizate de femei. Alte produse sunt complet diferite.
Pielea barbatilor este diferita de cea a femeilor. In comparatie cu femeile, tesutul conjunctiv si pielea adiacenta muschilor corpului barbatesc sunt mai ferme si, datorita continutului specific de colagen mai ridicat, tendinta de a se forma depozite de grasime este mai scazuta.
Formarea de sebum este mai intensa si mai consecventa la barbati, fata de femei; exista o pelicula mai groasa de lipide pe pielea barbatului.
Datorita bilantului favorabil de apa in piele, ridurile tind sa se formeze mai tarziu decat la femei.
Asadar, dragii nostri barbati, nu va fie teama sa mergeti la cosmetica. Nimic din ce se intampla acolo nu a schimbat viata in rau vreunui om.
Vizitati-ne site-ul la adresa www.studiomayo.ro pentru lista de preturi dedicate voua, barbatilor.
Va asteptam la noi in vizita, cu ceai si cafea calde.

Vizitati-ne la adresa: www.studiomayo.ro
Din Gura in Gura